Myoutdoorkitchen Nordic Line

Nordic Line er inspirert av de rene og minimalistiske linjene i skandinavisk design. Serien omfatter utekjøkkener i rustfri eller antrasittsvart utførelse, og tilbyr et fleksibelt modulsystem som gir uendelige muligheter til å tilpasse kjøkkenet etter egne ønsker.

Velg mellom integrerte moduler med alle funksjoner du er ute etter, og skap ditt helt egne integrerte utekjøkken. Eller velg grunnmoduler i varierende størrelser, med åpne hyller eller lukkede oppbevaringsskap. Modulserien Nordic Line omfatter gassgriller (med 2 eller 5 brennere), en kullgrill, en modul med sidebrenner, en modul med vask, en arbeidsbenk med oppbevaring, en barmodul og en kjøleskapmodul. Nordic Line - alt du trenger for å skape et utekjøkken som er både sofistikert og fleksibelt!

Se alle Nordic Line produkter
3 års garanti* på utekjøkken i Nordic Line-serien!
Myoutdoorkitchen er stolte og står fast ved sitt kvalitetsbevisste sortiment, og streber etter å tilby holdbare og pålitelige produkter. Ved kjøp av en grill eller et utekjøkken fra Nordic Line-serien hos Myoutdoorkitchen, får du opptil 3 års garanti på utvalgte deler*. Les mer her!


Minimalistisk skandinavisk design

Integrert eller frittstående

Utførelse i antrasitt eller rustfritt stål

Oppdag Nordic Lines komplette pakker

Klikk på pakkene for å få mer informasjon om spesifikasjoner som mål, funksjonalitet og andre egenskaper.

La deg inspirere av Myoutdoorkitchen Nordic Line