Beskytt utekjøkkenet med et Custom Made-designet beskyttelsestrekk

Vi tilbyr også spesialdesignede beskyttelsestrekk som er skreddersydde for perfekt passform til akkurat ditt utekjøkken. Et værbestandig beskyttelsestrekk holder grillen eller utekjøkkenet ute av regn og sterkt solskinn og fritt for smuss. Forleng kjøkkenets holdbarhet og hold på ny-følelsen. Kjøper du et Custom-made beskyttelsestrekk sammen med utekjøkkenet, gir vi ett år ekstra garanti på utekjøkkenet* (tilbudet gjelder bare når beskyttelsestrekket kjøpes sammen med utekjøkkenet og ikke hvis det kjøpes i etterkant). Trenger du hjelp eller har spørsmål om mål og farger, kan du ta kontakt med vår kundeservice så får du hjelp av dem.

Skreddersy dine egne beskyttelsestrekk!

Spesialdesignede beskyttelsestrekk som er skreddersydde for perfekt passform til akkurat ditt utekjøkken. Beskyttelsestrekket er i PVC-stoff og behandlet med en cleangardlakk på begge sider, noe som gjør materialet svært værbestandig og beskytter utekjøkkenet mot smuss, vann og sterkt sollys. Invester i et Custom Made-produsert beskyttelsestrekk av høyeste kvalitet som forlenger holdbarheten til utekjøkkenet! Viktig å huske på - beskyttelsestrekket må ikke utsettes for høy varme. Pass på at grillen er helt avkjølt før du setter på trekket. Les mer om produktspesifikasjoner her .Skreddersydde til ditt drømmekjøkken

Svensk-laget

5 års garanti

Velg mellom følgende farger:

Velg mellom følgende farger:

Pris for standardfarger svart, sandfarget og grått: 2000 kr /meter

For andre spesialfarger: rød, blå, grønn, hvit og gul: 3000 kr /meter

Slik bestiller du:

1. For å sikre at du bestiller riktig størrelse, må du måle den nøyaktige bredden på utekjøkkenet ditt og angi den i CM.

2. Velg fargen du ønsker på beskyttelsestrekket.

3. Kontakt vår kundeservice for å fullføre bestillingen

Disse beskyttelsestrekkene er en bestillingsvare og produseres etter egne preferanser,
leveringstiden regnes å være ca. 3 uker.