Kontakt

Kontakt

Kontakt kundeservice med dine spørsmål, vi hjelper gjerne til! Du kanskje finner svar på noen av dine spørsmål i vår kjøpsguide, så ta gjerne en titt der.

NYTT – BESTILL ET TELEFONMÖTE!
Book et telefonmøte med en av våre utekjøkkeneksperter når det passer for deg! Vår selger ringer deg på avtalt tidspunkt. For å komme til bookingsssiden, klikk her .

Showroom – Se produktene våre!
Vi har flere showroom i ulike deler av Norge, der du kan få muligheten til å se og teste et utvalg av våre produkter. Ta gjerne kontakt med oss for å finne ditt nærmeste showroom!
About Myoutdoorkitchen.no
Hos oss på Myoutdoorkitchen.no finner du alt du trenger å vite om utekjøkken. Velg mellom et tradisjonelt, eksklusivt eller moderne utekjøkken i rustfritt eller sort design. Vi tilbyr en perfekt blanding av høykvalitets utekjøkken og utekjøkkenprodukter i ulike interiørstiler og løsninger for å gi ditt hjem og hage et sommerkjøkken med det lille ekstra.

Myoutdoorkitchen.no drives av Lindström & Sondén AB (LSBolagen.se) med organisasjonsnummer 556762-7392. Lindström & Sondén AB er et e-handel partnerskap og distribusjonsagent som startet i 2004. I dag har vi flere agenturer og driver mange ulike e-handelssider Les mer