Myoutdoorkitchen Stainless Collection

Ingenting slår en klassiker! Myoutdoorkitchen Stainless Collection er en amerikansk-inspirert produktserie av toppmoderne frittstående utekjøkken i kvalitetsutførelse i 304 rustfritt stål. Det fleksible modulsystemet gjør det mulig å kombinere samtlige moduler akkurat slik du ønsker. Velg mellom mer enn 15 moduler - griller, kjøleskap, oppbevaringsmoduler, hjørnemoduler, pizzaovner, en vaskemodul og en teppanyakimodul - eller velg en av våre utekjøkkenpakker.

Stainless Collection tilbyr utekjøkken som passer inn i alle hagemiljøer: velg mellom ulike kombinasjoner av størrelser og former for å finne et utekjøkken som passer til dine ønsker. Utekjøkkenmodulene i Stainless Collection-serien er korrosjonsbestandige og ikke-magnetiske, noe som betyr at de er utrolig enkle å vedlikeholde. Skap en fantastisk hyggelig oase, og nyt mat som er tilberedt utendørs året rundt med et utekjøkken av beste kvalitet!

Se alle Myoutdoorkitchen Stainless Collection-moduler
Se alle Myoutdoorkitchen Stainless Collection komplette pakker


Få opptil 10 års garanti når du velger et utekjøkken fra Stainless Collection!
Myoutdoorkitchen er stolte og står solidt bak sitt kvalitetsbevisste sortiment, og streber etter å tilby holdbare og pålitelige produkter. Myoutdoorkitchen sine høykvalitets utekjøkken og utekjøkkenprodukter i Stainless Collection leveres med opptil 10 års garanti på utvalgte deler*
Les mer her!


Rustfritt stål 304 SS

Kombiner på den måten du ønsker

15+ moduler

Oppdag alle modulene i Stainless Collection

Klikk på modulene for å få mer informasjon om spesifikasjoner som mål, funksjonalitet og andre egenskaper.

Moduler i fokus

Stainless Collection - Grill
Stainless Collection - Grill
For mange er grillen selve midtpunktet og den viktigste komponenten i utekjøkkenet, og derfor er det avgjørende å velge en som føles riktig for deg! For å gjøre valget enklere tilbyr Myoutdoorkitchen Stainless Collection gassgriller med 4 eller 6 effektive og kraftfulle brennere, infravarme og roterende grillspyd.
Stainless Collection - Teppanyaki
Stainless Collection - Teppanyaki
Underhold gjestene med en imponerende oppvisning i matlaging. En teppanyaki-grill, også kalt stekeplate, er et «must» for en ekte utendørskokk! Teppanyaki er en matlagingsmetode fra Japan, som egner seg ypperlig til å wokke, steke eller koke kjøtt og grønnsaker.
Stainless Collection - Sidebrenner
Stainless Collection - Sidebrenner
Utnytt utekjøkkenet maksimalt med en sidebrenner! En sidebrenner gir alle forutsetninger for store kulinariske opplevelser utendørs, der du kan koke poteter eller pasta, lage varme sauser og tilberede annet lekkert tilbehør samtidig som du griller. Sidebrenneren fra Myoutdoorkitchen har to kraftfulle kokeplater (effekt 3,2 kW) som gjør matlagingsopplevelsen komplett!

La deg inspirere av Myoutdoorkitchen Stainless Collection