Myoutdoorkitchen Black Collection

Vekk misunnelse i hele nabolaget med et eksklusivt utekjøkken fra den meget ettertraktede Black Collection! Myoutdoorkitchen Black Collection er en unik serie av utekjøkken i en sofistikert antrasittutførelse.

Utekjøkkenene er fremstilt i 304 rustfritt stål av høy kvalitet, som gir god bestandighet mot korrosjon. Denne typen stål er heller ikke magnetisk, noe som gjør at utekjøkkenene ikke tiltrekker seg smuss og partikler, og derfor er enkle å rengjøre. Alle moduler er frittstående og kan arrangeres i ønsket rekkefølge: velg et utekjøkken i rett linje, et vinkelkjøkken eller et U-formet kjøkken.

Black Collection omfatter mer enn 15 rustfrie moduler i lekker antrasitt, med alle funksjoner du måtte ønske: griller, kjøleskap, oppbevaringsmoduler, hjørnemoduler, pizzaovner, en vaskemodul og en teppanyakimodul. Her har du alt du trenger for å skape utekjøkkenet som du alltid har drømt om!
Få opptil 10 års garanti når du velger et utekjøkken fra Black Collection!
Myoutdoorkitchen er stolte og står solidt bak sitt kvalitetsbevisste sortiment, og streber etter å tilby holdbare og pålitelige produkter. Myoutdoorkitchen sine høykvalitets utekjøkken og utekjøkkenprodukter i Black Collection leveres med opptil 10 års garanti på utvalgte deler*
Les mer her!


Moderne utførelse i antrasitt

Rustfritt stål 304 SS

15+ moduler

Oppdag alle modulene i Black Collection

Klikk på modulene for å få mer informasjon om spesifikasjoner som mål, funksjonalitet og andre egenskaper.

Moduler i fokus

Black Collection - Grill
Black Collection - Grill
For mange er grillen selve midtpunktet og den viktigste komponenten i utekjøkkenet, og derfor er det avgjørende å velge en som føles riktig for deg! For å gjøre valget enklere tilbyr Myoutdoorkitchen Black Collection gassgriller med 4 eller 6 effektive og kraftfulle brennere, infravarme og roterende grillspyd. Nyt lekre grillretter og nydelige smaker året rundt!
Black Collection - Modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap
Black Collection - Modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap
En Myoutdoorkitchen-modul med oppvaskbenk og oppbevaringsskap, som gir tilgang til rennende kaldt og varmt vann for å skylle kjøtt og grønnsaker, vaske hendene eller holde arbeidsområdet rent. Vaskmodulen har en praktisk arbeidsbenk, og under oppvaskbenken er det to romslige skap med dører, der grillbestikk, søppelbøtte eller lignende kan oppbevares på en pen og praktisk måte.
Black Collection - Pizzaovn
Black Collection - Pizzaovn
Suppler utekjøkkenet med en pizzaovn som garantert vil heve ditt kulinariske potensial! By gjestene på en skikkelig smakssensasjon hver gang ved å bake perfekte pizzaer, brød, paier og søte desserter på bare noen få minutter. Pizzaovner fra Myoutdoorkitchen Black Collection er fremstilt i slitesterkt 304 SS rustfritt stål med en luksuriøs antrasittfinish, og finnes i flere ulike størrelser.

La deg inspirere av Myoutdoorkitchen Black Collection